Oldal kiválasztása

Folyékony sampon

Cicáknak
Teljesen természetes bentonit alapú ápolószer, amely nem tartalmaz semmiféle káros anyagot
Folyékony sampon cicáknak

Javallat

 

Megtisztítja és felfrissíti a szőrzetet. Használatával puhává, selymessé válik a szőr. A sampon kifejezetten a cicák bőrének megfelelő PH értékkel rendelkezik. Mesterséges színezékektől mentes.

A sampon sűrű szőrzetű macskák ápolására kifejlesztett termékcsalád, amelyet  a természet ihletet éppen ezért csak természetes összetevőket tartalmaz.
Parabén-, színezőanyag- és detergensmentes. Az Anibent termékek 100%-ban Magyarországban készülnek az állatok igényeit szem előtt tartva, állatorvosok és szakemberek közreműködésével.

Fontosnak tartjuk, hogy kiegyensúlyozott pH formulájával kedvence szőrzetének természetes állapotához igazítottuk, továbbá a bentonit tulajdonságai miatt a sampon csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

Válaszd a cicádnak leginkább megfelelőt…

 

Frissítő illattal

 Megtisztítja ugyanakkor fel is frissíti  a szőrzetet. Bőrkímélő hatásának és friss üde illatának köszönhetően, cicánk felfrissültnek érezheti magát. 

Natúr 

 A legérzékenyebb cicák számára fejlesztettük ezt a teljesen illatanyagmentes formulát, így cicád bőre teljes biztonságban van.

A természetes sampon natúr összetevőkből áll, éppen ezért életkortól függetlenül, kölyök és felnőtt macskák szőrére egyaránt alkalmazható.

 

 

Ioncsere

Magas ioncserélő képességgel rendelkezik.

Több információ

Makroelemek

Az ásvány több mint 50, az élőlények számára nélkülözhetetlen makro- és mikroelemet tartalmaz, melyek viszont a sejtek számára elengedhetetlenül fontosak.

Több információ

Regenerál

A bentonit alapú termékek ezáltal regenerálják az élő szervezetet, biztosítják annak zavartalan működését.

Több információ

A bentonit kedvező hatásai a samponban is megjelennek, éppen emiatt használata rendkívül előnyös a cicák számára is.

 

 

Leírás

Ismerd meg te is az alkalmazásának módját!

Megtisztítja és felfrissíti a szőrzetet. Bőrkímélő hatásának és friss üde illatának köszönhetően, cicánk felfrissültnek érezheti magát. Használatával puhává, selymessé válik a szőr. A sampon kifejezetten a cicák bőrének megfelelő PH értékkel rendelkezik. Mesterséges színezékektől mentes.

Adagolás és az alkalmazás módja: Meleg vízzel mossa meg kedvence szőrét és lágyam masszírozza be a sampont, hogy felhabozzon. Öblítse le langyos vízzel és ismételje meg ezt a lépést újra, amennyiben szükséges. Próbálja meg elkerülni a szem és a fül környékét. Alaposan öblítse ki, és szárítsa meg kedvence szőrét.

Minőségét megőrzi: gyártást követő 1 évig

Tárolás: Száraz hűvös helyen, fénytől védve! 

Összetevők

Dönts kényelmesen…

Frissítő illattal

Összetétel: Decyl Glucoside, Aqua, Bentonite, Glycerin, Kímélő mosóalap (Lauryl Glucoside, Glicerin, Sodum Cocoamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose carboxylate), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, RicinusCommunis Seed Oil, Consistent Suefactant, Keratin (Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate), Rokonsal  (Benzoic acid, Glicerin, Benzyl alcohol, Sorbic Acid), Lime illóolaj

Natúr 

Összetétel: Decyl Glucoside, Aqua, Bentonite, Glycerin, Kímélő mosóalap (Lauryl Glucoside, Glicerin, Sodum Cocoamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose carboxylate), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, RicinusCommunis Seed Oil, Consistent Suefactant, Keratin (Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate), Rokonsal (Benzoic acid, Glicerin, Benzyl alcohol, Sorbic Acid)

Partnereink

Ha állatboltban keresed, itt megtalálhatod

Mancs állateledel szaküzlet

Tiszaújváros,

Piramis üzletközpont; Mátyás király út 13.